Op zoek naar het mysterie Pelgrimage op weg naar Pasen

Met elkaar drie zondagmiddagen een stuk lopen tussen de weilanden en/of langs de Regge. En ondertussen nadenken en praten over een thema. Op die manier zouden we graag met zo’n tien tot vijftien mensen willen Pelgrimeren op weg naar Pasen.

8 maart: Je eigen mysterie onder ogen zien, hoe doe je dat?
22 maart: Moet je je verdiepen in het mysterie van ieder ander? 
5 april: Is er een zin aan het mysterie van het lijden?

We beginnen om 15.30 uur met een kop koffie of thee. Na een korte opstap van achtereenvolgens predikant Jean Jacques Suurmond, psychiater Dirk de Wachter en cabaretier-acteur en wat al niet Herman Finkers gaan we letterlijk op weg. Tijdens een wandeling van zo’n  anderhalf uur wisselen we in kleine groepen van gedachten. Bij terugkomst eten we met elkaar een betekenisvol voorgerecht. Want samen eten verbindt. Om 17.30 uur willen we afronden. De hoofdmaaltijd kunt u dan weer thuis gebruiken.

Waar? Op en rond de Hof der Wonderen, Piksenweg 42, 7447 SE Marle
Wanneer? drie zondagnamiddagen: 8 en 22 maart en 5 april
Hoe? We wandelen over gedeeltelijk onverharde paden. Zorg dus voor goede schoenen. Bij echt slecht weer (maar wat is slecht?) blijven we binnen.
Kosten: € 25,- voor drie zondagmiddagen.

We zien naar uw deelname uit en hopen op vogels van diverse pluimage. Dat heeft in het verleden bewezen tot interessante gedachtewisselingen te leiden.

Geld mag nooit een belemmering zijn om deel te nemen. Kunt u het bedrag niet betalen, dan bepalen we in onderling overleg wat u wel kunt missen.

Is lopen een probleem? Geeft niet, dan organiseren we een groepje dat lekker rond de houtkachel blijft en daar het gesprek voert.