Workshop schilderen met bijenwas 31 augustus

Maria Affourtit deelt haar ervaring op Hof der Wonderen

De expositie van haar werk op Hof der Wonderen en een lezing over schilderen met bijenwas, zorgden voor enthousiaste reacties. Daarom gaat Maria Affourtit nu in Marle ook workshops schilderen met bijenwas geven.

De workshops bieden een eerste eigenhandige kennismaking met deze eeuwenoude techniek. Het schilderen met bijenwas zelf verschilt ingrijpend van het werken met olieverf of acryl. De mogelijkheden zijn van heel andere aard en de duurzaamheid van het resultaat is onovertroffen.

Op zaterdag 31 augustus kunt u kennismaken met zowel de warme wastechniek (´s morgens) als de koude wastechniek (’s middags). Maria instrueert u in het gebruik van het materiaal en na afloop gaat u met een eigen werkstuk naar huis. Ervaring met tekenen of schilderen is wel een pre maar niet per se nodig. Als het mogelijk is, werkt u buiten in de tuin en bij regen maken we gebruik van de galerie.

De workshop warme wastechniek vindt plaats van 9.30 tot 12.30 uur. Koude wastechniek kunt u beoefenen van 13.30 tot 16.30 uur. Tussendoor serveren we een smakelijke lunch voor de liefhebbers.

De kosten bedragen EUR 45.- per workshop. Voor beide workshops samen betaalt u EUR 80.-. Deze bedragen zijn inclusief materiaal. Maakt u gebruik van de lunch, dan berekenen we daarvoor EUR 7,50. U kunt natuurlijk ook lunchen als u slechts één van beide workshops volgt. Betaling ontvangen we graag contant op 31 augustus.

Voor beide workshops kunt u ook kort van te voren nog intekenen. Laat u via jan@hofderwonderen.nl weten wanneer u komt en vermeld daarbij uw telefoonnummer, zodat we eventuele details direct kunnen doorspreken. Bellen kan natuurlijk ook 06 2091 0091